Nyhedsbrev
0707 10133
(engelsk)

Har du spørgsmål?

Vores medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig

0707 10133

(engelsk)

Mandag - fredag: Kl. 09:00 - 17:00
Helligdage: Kl. 10:00 - 15:00

Naturresort Park Eifel Fornyet

Tyskland, Rhénanie Palatinat, Vulkaneifel

Park Eifel - Restauranter og butikker

Slap af i en af vores fem restauranter under palmerne, og nyd italienske specialiteter, varme pandekager, en stor buffet, små snacks eller en velbrygget kop specialkaffe. Vil du hellere spise i feriehuset, så køb ind i supermarkedet, eller bestil en lækker pizza.

Restauranter

Aqua Café Park Eifel

Aqua Café

Har du brug for en pause og lidt godt til ganen midt i al vandpjaskeriet? Aqua Café har et stort udvalg af lækre snacks og hamburgere, sprøde salater og meget mere. Vi tilbereder også snacks i vores airfryer. Det betyder mindre olie, færre kalorier og mindre energi, men den samme gode smag! Slikmunde vil sikkert hellere have en is eller kage, mens de nyder den tropiske stemning i Aqua Mundo.

Babymadstationer Park Eifel

Babymadstationer

Der er babymadstationer på alle restauranterne. De er gratis, nemme at spotte og altid tæt på. Der er altid gratis babymad på glas, en mikrobølgeovn og en flaskevarmer. Den bedste forudsætning for en afslappet ferie med din baby!

Family Bar Park Eifel

Family Bar

Lyst til en lækker snack eller en saftig burger? Så er Family Bar lige stedet for dig. Her er rigtig hyggeligt, og du kan nyde lækker fingerfood, friske burgere eller sprøde pomfritter - med hele familien.

Market Café Park Eifel

Market Café

Eifels køkken har meget at byde på. I vores Market Café finder du mange lokale slags kager, vin og andre lokale produkter. Det sparer lange transportveje og er miljøvenligt. Her kan du altså nyde god mad med god samvittighed!

Market Restaurant Park Eifel

Market Restaurant

I vores buffetrestaurant venter den store morgenmad på dig: friske rundstykker, frisk frugt, frisk juice og mejeriprodukter. Den perfekte start på en god dag!

BALUBA Bar Park Eifel

BALUBA Bar

Skal det gå hurtigt, er BALUBA Bar lige sagen. Prøv snacks med fyldig smag eller søde lokale lækkerier fra vores kageudvalg. Vi tilbereder også snacks stegt i vores airfryer. Det betyder mindre olie, færre kalorier og mindre energi, men den samme gode smag! Som en særlig specialitet har vi forskellige pandekager, både mad- og dessertpandekager. Her er noget for alle aldre!

Leveringsservice til hytten

Service Deli'very

Service Deli'very

Prøv vores leveringsservice! Vi leverer lækre retter fra vores restauranter eller stor morgenmad til hele familien. Eller I kan selv lave maden fra bunden og vælge mellem stengrill, grill eller gourmetfondue. Vi leverer alle råvarerne inklusive grejet lige til døren.

Levering af morgenmad

Levering af morgenmad

Hvad med at starte dagen med duftende, morgenfriske rundstykker i dit feriehus? No problem! Bestil Lazy Breakfast med frisk brød, forskellige slags pålæg, marmelader, honning osv., æg og appelsinjuice. Du kan morgenmaden, når du bestiller dit feriehus, eller i supermarkedet efter din ankomst.

Leveringsservice til feriehuset

Leveringsservice til feriehuset

Prøv vores leveringsservice! Vi leverer lækre retter fra vores restauranter eller stor morgenmad til hele familien. I kan selv lave maden fra bunden og vælge mellem raclette, grill eller fondue. Vi leverer alle råvarerne inklusive grejet lige til døren.

Pizza ud af huset

Pizza ud af huset

Hvad med en fælles pizzaaften i jeres feriehus? Vælg mellem de mange forskellige pizzaer, fra den lette pizza margherita til den fyrige pizza shaorma. Der er også pasta og lækre salater

Take Away

Take Away

Du kan vælge mellem gourmet, fondue eller barbecue. Bare bestil din grillpakke dagen i forvejen. I kan også tage dine pizzaer med hjem og spise dem i jeres feriehus.

Supermarked

Supermarked

Supermarked

Her finder du alt, hvad du skal bruge: frisk frugt, grønt, kød, dåsemad, slik, brød, kager. Simpelthen alt inden for fødevarer. Åben hver dag.

Butikker

Shop & Smile

Shop & Smile

Lyst til et nyt look? Det finder du i Fashion Store. Du kan vælge mellem forskellige kendte brands som for eksempel Only, Vero Moda, Speedo, Adidas eller S'Oliver. Og hver sæson er der en ny kollektion. Her finder du med garanti dit topmoderne look.

Shop & Smile: Home & Kids

Shop & Smile: Home & Kids

En spand til sandkassen, et brætspil til familiehyggen om aftenen, nyt legetøj som en lille overraskelse, fordi I er på ferie: Vi har lidt af det hele. Også hvis du søger efter en flot souvenir til minde om dit ophold her.

Find en park tæt på dig
Find
Placering valgt:
Brug aktuel placering

gmap_location_alert

Viser først parkerne tættes på dig