Nyhedsbrev
0707 10133
(engelsk)

Har du spørgsmål?

Vores medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig

0707 10133

(engelsk)

Mandag - fredag: Kl. 09:00 - 17:00
Helligdage: Kl. 10:00 - 15:00

I 2025 kommer Center Parcs til Danmark: Velkommen til Nordborg Resort!

Forestil dig bølgende skove, historiske seværdigheder og inviterende kyststrækninger i kombination med vilde vandrutsjebaner, elegant arkitektur og vennegrupper i waders, der står klar til at udforske den omkringliggende natur. Og forestil dig et muntert kor af sangdrosler, der vækker dig om morgenen i stedet for vækkeuret, hvorefter et væld af uforglemmelige ferieoplevelser venter på at blive udforsket.

Alt dette og meget mere venter dig på maleriske Als! Her åbner Center Parcs nemlig sit spritnye Nordborg Resort i sommer 2025 – et bæredygtigt byggeri, der er designet til at bringe mennesker tættere på hinanden og naturen. Med det stilfulde naturresort får du et helt nyt feriekoncept i Danmark: den perfekte kombination af spændende aktiviteter og private feriehuse i høj kvalitet med alt inden for nærmeste rækkevidde.

Nordborg Resort kan bookes fra efterår 2024, og du kan allerede nu tage et smugkig på det nye naturresort her!

=> Video region Als

Perfekt symbiose af uforstyrret privatliv og plads til hyggeligt samvær

center parcs

Er du både til komfortable rammer og aktive oplevelser? Så vil du elske Nordborg Resort – her får du et nemlig et privat og uforstyrret feriehus midt i naturen som base – og samtidig er du tæt på resortets livlige centrum med masser af aktiviteter og underholdning.

• Feriehusene er udført i tre forskellige komfortniveauer: comfort, premium og VIP. Alle feriehusene har dog én ting til fælles, nemlig at de blender perfekt ind i den omgivende natur og er designet med store glaspartier i stuen, der giver en fantastisk udsigt over skov eller hav hen over den private terrasse – uanset hvilken klasse, du vælger. Feriehusene er udført i nordisk-dansk designstil og danner dermed en elegant og behagelig ramme om din ferie – sågar med sauna og wellness-badeværelse, hvis du vælger et af de luksuriøse VIP-feriehuse.

Market Dome, Nordborg Resorts livlige centrum, er på samme måde udført i skandinavisk design med respekt for de regionale
traditioner, og udgør dermed et indbydende og harmonisk mødested for større eller mindre grupper. Skal sulten stilles, er der flere forskellige restauranter at vælge imellem, mens de store terrasser indbyder til hyggeligt samvær. Market Dome er kort sagt det optimale udgangspunkt for en dejlig dag i ferieparken, uanset om der skal fart over feltet eller slappes af. Her finder du nemlig både et velassorteret supermarked med bagerafdeling samt indgangen til badelandet Aqua Mundo og flere andre vejruafhængige aktivitetstilbud, herunder en stor legeplads. Og i midten af det hele findes den store scene, som danner rammen om et alsidigt underholdningsprogram. Her sker der kort sagt altid noget!

• Unikt for Center Parcs er den store oplevelses-pier, der befinder sig i naturresortets nordlige del. Her kan du både gå en slentretur eller slå dig ned, mens du nyder den enestående udsigt over Lillebælt.

Et kæmpe udvalg af aktiviteter året rundt

Market Dome
Her er der altid masser at lave for alle aldersklasser – fra natur og afslapning til action! Nordborg Resort tilbyder et overvældende udvalg af oplevelser og aktiviteter, der bare venter på at blive udforsket:

• I badeparadiset Aqua Mundo kan hele familien eller vennegruppen glæde sig til uforglemmelige oplevelser i det våde element. Her venter flere forskellige vandrutsjebaner, den heftige Wild River, et skvulpende bølgebassin, sjov vandlegeplads, dejligt børnebassin og meget mere! Eller tag en slapper i den udendørs infinity-pool og nyd en glidende overgang til den omkringliggende natur.

• Apropos natur: På den store bondegård kan de mindste komme helt tæt på dyrene i autentiske og naturlige omgivelser, og i bondehuset med køkken og dertilhørende køkkenhave tilbydes en lang række forskellige naturnære aktiviteter.
• Besøger du ferieparken med din familie, gode venner eller din partner? En omgang bowling eller en runde interaktiv indoor-minigolf er altid et sikkert hit! Eller hvad med en cykeltur gennem naturresortet og de nærmeste omgivelser? I Cycle Center kan du leje cykler af enhver art.

• For familiens yngste er der garanti for dejlige ferieminder hos Nordborg Resort: Ferieparkens spændende legepladser og ikke mindst den omkringliggende natur indbyder til mange timers leg. Hertil kommer indendørslegepladsen i Market Dome og så vores Kids Club, der sikrer højt humør selv på dage med kedeligt vejr.

• Naturresortets placering på den naturskønne halvø Als giver desuden nem adgang til mange spændende attraktioner uden for ferieparken – for alle aldre og interesser. Højdepunkterne omfatter den hyggelige havneby Sønderborg med det historiske museum Sønderborg Slot, den kystnære vandresti Gendarmstien og den naturvidenskabelige oplevelsespark Universe. Foruden naturen i sig selv – her gemmer sig mange sjældne dyr og planter.

Nye standarder inden for bæredygtighed

xxx
Skandinaviens første Center Parcs-naturresort sætter ikke kun nye standarder inden for design, oplevelseskvalitet og naturforbundethed, men i lige så høj grad inden for et af vor tids vigtigste parametre: bæredygtighed.


• Bæredygtighed er tænkt ind overalt i byggeriet, der af samme grund forventes at få den tyske bæredygtighedscertificering DNGB. DGNB-certificerede bygninger udmærker sig ved at være bygget på ressourceskånsom vis, ligesom de forårsager færre drivhusgasser. Herudover er de designet på en måde, så de fleste materialer senere kan genbruges i nyt byggeri. På den måde bidrager DGNB-certificerede bygninger til at nedbringe mængden af byggeaffald og til at beskytte miljøet.

• Når ferieparken åbner i 2025, bestræber vi os desuden på at opnå endnu flere vigtige miljø- og bæredygtighedscertifikater: turismens internationale miljømærke Green Key-certifikatet, der tildeles til turistvirksomheder, som gør en ekstra indsats for at beskytte miljøet, ISO 140001-certifikatet, der stiller krav til miljøaspekter såsom energiforbrug og CO2-udledning, samt ISO 50001-certifikatet for systematisk energistyring.

Se vores naturresorter

Find en park tæt på dig
Find
Placering valgt:
Brug aktuel placering

gmap_location_alert

Viser først parkerne tættes på dig